Mine milepæle | Betydningen af at kende sin (numerologiske) essens… Part 2

Hvorfor at jeg blev så nysgerrig på numerologi…

Nu vil jeg fortælle lidt om at kende sin esses ud fra et numerologisk perspektiv. Engang var numerologi noget, som jeg ikke tog særlig seriøst. Det var voldsomt alternativt, og jeg var i hvert fald ikke sådan en, som troede på sådan noget. Jeg tror faktisk, at jeg syntes, at numerologi var dybt latterligt. Det ændrede sig imidlertid for nogle år siden, da jeg tilfældigvis (intet er tilfældigt) fandt et skriv online om de forskellige grundenergier – tallene fra 1-9. Lars er født d. 21 og er derfor 3’er, 2+1=3. 3’erne har ledervibes, gør hvad de vil, er ambitiøse, har en tør form for humor og meget mere. Alt passede bare på ham. Det syntes han i øvrigt også selv! Bagefter læste jeg min 5’er (født d. 14) højt for Lars og sagde, at det slet ikke var mig. s5’ere har meget på hjerte og taler derfor sikkert en del, de elsker nyt f.eks at rejse, er impulsive, crawer lethed i deres liv og er formentlig ret rastløse. Det passede bare overhovedet ikke, syntes jeg. Sikke noget vås. Lars’ kommentar var blot, at sådan havde jeg været en gang… Fuck!! Lige der forstod jeg, at noget var ravruskende galt, og at noget skulle ændres!!


Uddannelse i numerologi…

Jeg var så nysgerrig på både Human Design og numerologi og ’fik øje’ på Sofiia Søgren på Instagram. Jeg så også en live med hende, hvor hun forklarede om de forskellige grundenergier. Det trak i mig. Hun åbnede op for en Essens guide uddannelse, som indeholdt undervisning i Human Design og i numerologi. Jeg måtte bare med. Nu hvor jeg skriver om det, indser jeg, at det sgu nok er det, som har ændret mit liv allermest – sammen med forståelsen for min energitype i Human Design! Jeg bliver mere og mere bevidst om de energier jeg har med i min fødselsdato – 14 02 1978. Jeg liner dem lige op ultra kort til inspiration:


14/5: Kommunikation – skal ud med sit budskab, ild indeni, forretningsforståelse, salg, penge, crawer lethed, rastløs, livslektion i at sætte for mange ting i gang og være i forvirring!

2: vil skabe et nemt liv, sensitive, følelseskloge, sansestærke, energiarbejde, livslektion handler om utålmodighed.

1978=25/7: dyb forståelse af sindet, spirituel, nysgerrig, god lytter, selvstændig, perfektionistisk, learning by doing – brug for at prøve alt af på egen krop og lære af det og give videre, livslektion handler kort om selvværd på flere planer.

1+4+2+1+9+7+8=32/5: Vilde kommunikative evner (se under 5’er energi) – hold fokus og turd dele til ’publikum’

5+2+7=14/5: den har I hørt om ovenfor.


Hvad betyder min numerologiske essens så?

Når et tal gentager sig i essensen (og for den sags skyld også i numeroskopet – der hvor navnene også er i spil), så betyder det noget ekstra. Det, at jeg har så meget 5’er energi med mig, betyder noget helt særligt. Jeg skal bruge kommunikation på alle områder i langt højere grad. Førhen holdt jeg jo mund pga. lavt selvværd, men ved nu, at jeg skal dele eller

 kommunikere langt mere, end jeg gjorde før. Nogle vil nok påstå, at jeg altid har talt rigtig meget, men sjældent om de ting, som virkelig betød noget for mig, og som jeg så klart.  Jeg holdt for det meste mund, når det krævede at jeg skulle ’stand out’. Når jeg af og til gjorde det skete det efter overdreven over-tænkning eller hvis jeg virkelig var vred. Vanvittig indsigt.  Jeg har selvfølgelig prøvet det af i noget tid og ganske rigtigt opnår jeg mere flow indeni, når jeg deler ud og ikke holder mig selv tilbage – når jeg er synlig og tør stille mig op på podiet og dele mine holdninger og erfaringer. Jeg øver mig stadig i at gøre det. Øvelse gør mester – det er vejen frem… Eller som det står i energien 25/7 i min essens – Learning by doing.


Gode ’tal’ og ’dårlige’ tal…

Nogle numerologer har den holdning, at nogle tal/navne har forfærdelige energier med sig. Jeg er uddannet til at videreformidle, at alle tal kan mestres. Ved alle tal er der balancerende og ubalancerende kendetegn. Det gælder selvfølgelig om, at være mest mulig tid i den balancerede del, og det kan man være med bevidsthed. Nogle tal er måske sværere at balancere end andre, men det er absolut muligt. Årsagen til at jeg skiftede navn var netop, fordi jeg er/var nysgerrig på, hvad et navneskifte til et harmonisk numeroskop kan bidrage med til livet. På den måde smed jeg de energier ud, som jeg havde så svært ved at balancere. Det var en kæmpe overvejelse og kræver en ’teknisk’ snak, men det må blive i et andet indlæg.


Samlet essens i Human Design og numerologi (kort og uden fagudtryk)..

Altså er jeg en kvinde, hvor min energi går op og ned. Når jeg har energi, så er jeg vildt effektiv og når mange ting. Når min energi er ’nede’ så har jeg brug for en pause – måske i naturen og faktisk helst alene. Når jeg tillader pausen, kommer de gode idéer til mig ud af det blå, og dem skal jeg turde handle på, selvom de ikke giver mening. Jeg arbejder derfor ikke som andre og har flere pauser i løbet af min arbejdsdag. Jeg ser og mærker dig tydeligt og lytter gerne og vil gerne guide dig i dit liv, hvis det altså føles rigtigt for mig. At arbejde med tunghed og offerrolleenergi dræner mig hurtigt. Nogle gange tager jeg nemlig for meget af jeres energi ind og føler mig enormt overstimuleret bagefter. Så bliver jeg nødt til at trække mig og lade op. Jeg crawer et let og nemt liv dvs. at jeg betaler mig fra alle børnefødselsdage, køber bagværket til jul mv. Jeg gør det simpelthen nemt. Noget som jeg følte mig enormt forkert over førhen, når jeg mødte de kvinder, som ville gøre det hele selv fra bunden. Nu står jeg ved det. Jo mere jeg gør det nemt – des mere nærværende kan jeg være. Jeg er spirituel og pisse nysgerrig på, hvad der er derude. Jeg prøver meget af på mig selv, for ellers kan jeg ikke give det videre til mine klienter. Jeg skal kunne stå inde for det. Jeg ved dog også, at fordi det virker for mig, behøver det ikke at virke for dig. MEN jeg gør det ift. f.eks. at kunne være autentisk i mit ‘produktsalg’. Jeg taler en del – langt det meste kommer fra hjertet og ud fra en ægte interesse i det menneske, som jeg har overfor mig. Til gengæld hader jeg ’small talk’, men jeg er god til det!! Jeg er f……. rastløs og ved det. Jeg elsker det ikke, men jeg er bevidst om det. For at tøjle rastløsheden er jeg bl.a begyndt på mindfullness næsten hver morgen og leder med lys og lygte efter blid yoga i området. Jeg er forvirret eller i forvirring – men jeg er tålmodig i processen. ’Ting’ skal nok lande, når det er så vidt. For mig er synlighed alfa og omega, men stadig en smule svært!

At kende sin essens og leve sin essens er som skrevet før to forskellige ting!

Vil du også kende din essens med Human Design og numerologi, så kan jeg hjælpe dig!


Kh

Nanna Sofia Freudendahl

Visionary About Lif

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *