Mine milepæle | doTERRA

Om essentielle olier fra doTERRA

 Det begyndte med en Sov Godt Spray…

Tilbage i september 2020 var jeg i ’behandlerklub’ sammen med 3 skønne kvinder. Den ene, Resi, var i noget tid begyndt med essentielle olier fra doTERRA og inspirerede os andre. Olierne fra doTERRA er bl.a. fra træer, blomster og frugter og er ren natur på flaske. De er ikke fortyndet, men altså helt koncentreret udtræk fra f.eks appelsinskal eller rosenblade. Den gang var jeg ikke så bevidst, som jeg er i dag, og troede faktisk ikke en skid på, at olierne fra doTERRA kunne noget overhovedet. Jeg var dog nysgerrig og forholdsvis ’åben’ og vidste også godt, at der skulle ske ’noget’, fordi jeg var i stagnation med sorg og bitterhed. Jeg bestilte en ’Sov Godt Spray’ ved hende for at prøve oliernes virkning. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men der må jo ha’ været noget ubevidst, som trak i mig. Måske var det intuition. Resultatet blev, at både Lars og jeg sov tungere og opnåede mere veludhvilethed. Er der overhovedet et ord, der hedder det? Så var interessen for alvor vakt. Resi informerede mig om forskellige opstartsmuligheder – dengang startede man med at købe et kit, som kunne bestå af f.eks 10 olier. Lars og jeg diskuterede det, og syntes begge, at godt og vel kr. 2000,- var mange penge, men vi er samtidig gode til at sige ’you only live once’ og ’prøv det da af’ til hinanden. Vi bestilte dernæst kittet ’hjemmeapoteket’, som indeholder 10 af doTERRAs mest kendte og brugte olier.

TLG og Christine

Kort efter modtog vi vores kit med posten. Ifm opstart med olier fik jeg ligeledes adgang til olieteamet TLG (Team Lavt Gærde) på facebook, som i sin tid er dannet af Christine Eilvig. Det var et noget anderledes univers, end jeg var vant til. Tonen var (og er stadig) altid kærlig og rådene/vejledningen ift olier var og er outstanding. Der er så meget viden at hente i den gruppe, hvis du er nysgerrig på, hvad naturen kan støtte dig med. Jeg elsker den gruppe. Jeg tror vi var ca. 3000 på teamet dengang. Flest kvinder men også nogle få mænd. I dag tror jeg vi er over 5000. I starten syntes jeg, at Christine (Eilvig) var utilnærmelig. Hun var hende, der sad øverst på tronen og tjente kassen på os andre. Hun tiltalte mig ikke umiddelbart. Efter kort tid fandt jeg dog ud af, at ’misundelse er en grim ting’, og jeg tror, at det var det, som min modstand på hende handlede om. I dag er hun et forbillede for mig – især ift. hendes måde at kommunikere på. Hun er så dejlig direkte og siger tingene lige ud. Hun giver de fleste stof til eftertanke, og deler glædeligt ud til den rette målgruppe. I mødet med hende startede nok mit ønske om at leve et mere simpelt liv. Team Lavt Gærde er et fantastisk fællesskab med en fed netværksenergi – her deler man ud af al sin viden – og altså ikke kun om olier. Det bør nævnes at gruppen er lukket. Det kræver opstart med olier hos en af gruppens Wellness Advocates f.eks mig.

Hjemme apoteket

Tilbage til vores kit. Vi gik i gang og eksperimenterede. Der fulgte en diffuser med kittet, så vi diffusede på livet løs. Om eftermiddagen diffusede vi bl.a. lavendel i starten. Hold da kæft hvor blev vi afstressede – både Lars og jeg. Vi talte om det flere gange. Det var som om vi landede hurtigere efter en travl arbejdsdag. I dag har jeg indset at lavendel er virkelig effektiv på mig – jeg bliver nærmest sløv af den, så den bruger jeg nærmest kun til søvn eller til små forbrændinger eller kløe på huden mv. Jeg startede også med Zengest i mit vand. Det støtter op om fordøjelsen. Jeg bøvlede med hård mave, kan jeg huske. Jeg puttede også Zengest på maven. Oppustethed forsvandt og hurtigt fik jeg styr på fordøjelsen – forstået på den måde, at der er mere naturlig balance. Senere fandt jeg ud af, at Zengest også er med til at fordøje livet, så derfor tager jeg faktisk dagligt Zengest som softgel nu. Liam havde også god gavn af Zengest til fordøjelsen og FLOOM til begyndende sygdom. Lemon drak jeg i mit vand dagligt – den detoxer og er vanddrivende. Det betød at jeg kom af med noget vand i kroppen. Ja jeg kunne skrive langt flere eksempler fra ’hjemmeapoteket’. Det er bare et fedt startkit. For resten så skal der kun få dråber til hver gang f. eks 1-2 dråber Lemon i et glas vand, fordi det netop er så koncentreret.

Rejsen med doTERRA

Jeg begyndte at dele ud af min begejstring for doTERRAs hjemmeapotek, fordi jeg synes, at det var en enkel og naturlig måde at optimere sit fysiske og mentale helbred. Jeg ændrede mig og fik mere styr på de store følelser, som jeg havde i spil ifm. sorg og vrede. Olierne Console og Forgive blev i en periode mine faste følgesvende. Inden længe havde jeg kunder, som også ønskede at starte op med olier, så derfor valgte jeg naturligt nok, at doTERRA skulle blive en del af min virksomhed. Jeg startede altså som Wellness Advocate hos doTERRA. Man kan forklare det med, at jeg er en slags microinfluencer, som deler mine erfaringer med doTERRAs produkter, og dem, der så føler sig inspireret og ønsker at starte op, kan starte op via mig. Efter opstart er der ikke krav om yderligere køb, men det gør langt de fleste, fordi de kan mærke, at natur på flaske kan noget. Det tjener jeg lidt på. Det kaldes Network Marketing. I starten var jeg skeptisk pga. min politifaglige baggrund – var det pyramidespil? Jeg undersøgte det – det er det ikke!!! Firmaer, der benytter sig af Network Marketing strategien sælger ikke deres produkter i almindelige butikker. De benytter sig i stedet af selvstændige forhandlere – ofte privatpersoner – som køber deres produkter og herefter forsøger at dele ud af deres erfaringer ifm produktet. Vi kender det fra Tupperware – det fungerer på samme måde. Ved opstart med doTERRA olier har den enkelte, hvis vedkommende har lyst, mulighed for at blive en del af TLG, hvor der som nævnt kan findes al mulig inspiration. Man bliver også en del af mit team og kan også altid kontakte mig med spørgsmål. Langt de fleste ligesom mig får en anden tilgang til livet, hvis de går ’all in’ med olier. Det er som om man får livet sat i perspektiv ift. hvad der er vigtigt og hvad der ikke er vigtigt. Essentielle olier er derfor nok heller ikke for alle. Det kræver en vis nysgerrighed på, hvad natur på flaske kan gøre for en, og man skal have lysten og modet til forandring.

Så hvis du føler dig inspireret efter at have læst denne blog, kunne essentielle olier fra doTERRA måske være noget for dig. Kontakt mig eller en anden Wellness Advocate, hvor du føler, at der er et match.

Det er dit ansvar at få det bedre – her er en naturlig genvej, som har været svaret for mange mennesker worldvide.

Kh. Nanna Sofia Freudendahl

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *