Hvem er jeg?

Jeg er 46 år og født og opvokset ved Vadehavet. Jeg bor i dag i Tønder sammen med min kæreste Lars og vores 3 sammenbragte børn.

Hvem er jeg?

Jeg er en ærlig, autentisk og holistisk kvinde, som i trivsel taler frit fra leveren. Jeg har efter en del uddannelser og selvudvikling erfaret, at ophobede følelser og tanker skal ud af systemet, for ellers lagrer de sig i kroppen til eksempelvis bitterhed eller vrede og kan på sigt blive til fysiske symptomer. Jeg er tilhænger af, at vi åbner munden og fortæller, hvordan vi har det og handler på det, der ikke længere ’virker’ for os! Jeg søger det gode, glade og lette liv, fordi jeg har valgt det til. Jeg går ind for ‘Keep it simple’ og vil gerne undgå pleaseri, knokleri og perfektionisme. Jeg har været der og vil nødig derhen igen. Jeg er en ret god menneskekender og aflæser dig hurtigt. Jeg ELSKER personlig udvikling og ser det som min mission at være med til at guide dig i DIN retning. Jeg brænder simpelthen for at hjælpe andre mennesker til at finde ind til, hvem de er, samt hjælpe dem til at leve livet fra deres essens.
Gennem mit liv har jeg taget mange uddannelser, og de har alle været fede og udviklende på hver deres måde.

Human Design & numerologisk essens

I Human Design er jeg projector med intuition som autoritet. At finde ud af jeg er projector ændrede hele min tilgang til mig selv. Jeg er IKKE designet til at ‘gøre’ hele tiden, da jeg kort sagt simpelthen ikke har ‘motoren’ (energi) til det. Jeg har brug for flere pauser til fordybelse og hvile, og jeg lader bedst op med en del alenetid, og det er blevet helt okay og ikke noget, som jeg føler mig forkert over længere. Mit bidrag er anderledes end at ‘gøre’ hele tiden. Til gengæld er jeg ret effektiv, når jeg er igang, så jeg opvejer det. Jeg ser lige ind i mennesker og mærker dem tydeligt. Jeg er en slags guide og vejleder for andre. Jeg nævner også intuitionen, da jeg skal lære at stole på den i langt højere grad i min beslutningsproces. Den taler af en årsag og ofte kun én gang. 

At kende sit Human Design og at leve sit Human Design er to forskellige ting. Jeg øver mig fortsat. 

“Du skubbede kærligt og så sagde du nogle ting som gjorde mig så tryg og rolig. Det med at være på vej af den rigtige vej, uden at vide hvorhen, men at stole på at det er den rigtige. Du var nærværende, omsorgsfuld og empatisk. Og så udviste du enorm stor tillid. Da jeg gik ind af din dør blæste og regnede det, og det var et rigtigt møgvejr. Da jeg gik ud skinnede solen fra en næsten skyfri himmel. Det var så magisk! Efter min coaching session med Nanna fik jeg en følelse af ro, afklarethed, energi og tro på fremtiden. Det er fantastisk at møde sådan en som dig. Tak.”

-COACHING SESSION

Uddannelser og personlig udvikling gennem årene

2002 til 2005 – Politibetjent uddannelse i Kbh. Indtil 2016 har jeg arbejdet som politibetjent i forskellige politikredse i Danmark.

2016-2017 –Sportsmassør og – terapeut uddannelse ved Sportskropskolen i Vejle.

Januer 2019 – 2-årig BodyRestart Kropsterapeut uddannelse ved BodyRestart i København. Underviserne er kropsterapeuter, der er uddannede ved Body SDS (Body Selfdevelopment System). Uddannelsen indeholder bl.a. en dybere forståelse for samarbejdet mellem muskler, bevægeapparat, nervesystem, hormoner, åndedræt, samt indlærte adfærdsmønstre.

Juni 2020 – Neural Reset Therapy uddannelse. En utrolig hurtig og effektiv behandlingsform, som er forholdsvis enkel at udføre for både behandler og klient. Klienten deltager aktivt ved at yde let modstand i forskellige bevægelser.

I 2021 – doTERRA Wellness Advocate. Jeg fik øjnene op for en anderledes behandlingsform – nemlig de æteriske olier fra doTERRA. Det er koncentreret og ren natur på flaske og har hjulpet mig fysisk og mental med mangt og meget. Det er ordløs terapi. Det lyder vældig holistisk, men det er altså bare natur på flaske – det er så enkelt. I min optik skal vi bruge naturen langt mere – ligesom vores forfædre gjorde. 

November 2021 – Certificeret Essens Guide. Uddannelsen til Certificeret Essens Guide er en unik uddannelse, hvor man lærer om numerologi og human design og koblingen mellem disse. Jeg har dykket dybt ned i mit eget energetiske blueprint og fået redskaber til at skabe et liv, hvor jeg er langt mere i trivsel. Jeg ved nu, hvem jeg er inderst inde og kender mine kompetencer og potentialer og tør stå ved det. Kendskabet blev en gamechanger for mig. Via human design har jeg kort sagt fundet ud af, hvad min energitype (projector) er, og hvad det betyder. Via numerologi har jeg fundet ud af, hvad mine væksttemaer og mine potentialer er. Det er et fantastisk redskab, hvis du føler, at du sidder fast!

Juli 2022 – Certificeret Essens Numerolog. Jeg blev så begejstret og nysgerrig på numerologien, at jeg bare måtte vide mere. Med uddannelsen kom også et navneskifte. Det var en forholdsvis let beslutning, men faktisk svær at offentliggøre. Jeg kalder mit navneskifte for mit projekt – jeg er nysgerrig på, om det virkelig kan passe, at livet kan føles lettere og mere balanceret med et nyt navn. Nu må vi se, men noget har allerede ændret sig, hvilket min bedre halvdel giver mig ret i.

Oktober 2022 – Mindset Mastery Coach studerende hos Kristina Andersen. Min selvudvikling har vist, at jeg skal bruge kommunikation langt mere i min klinik, end jeg gør på nuværende tidspunkt. Derfor ønsker jeg at opnå færdigheder indenfor bl.a. spørge – og lytteteknik og tilbyder allerede nu coaching sessioner.

Juli 2023 – Færdiguddannet Mindset Mastery Coach.