Udtalelser

Human Design

Pædagogstuderende

’Det slår mig faktisk lige at du lidt har ændret mit syn på børn og hvor meget de skal gå til. Når jeg ser at nogle forældre sender deres børn til utrolig mange aktiviteter kan jeg tænke ‘slap nu af. Giv barnet en pause.’ og nogle gange vil jeg mene at jeg har ret i mine tanker, når jeg ser på barnet. Du fortalte at Liam går til rigtig meget. Jf hans Human design og tal har han et stort energi-drive.

 

Ud fra min stresssygdom og ud fra nogle andre børn jeg har mødt har jeg haft meget fokus på at de skal havde afslapning og finde ro. DET er stadig også meget vigtigt at børn kan det! Men det er faktisk også meget vigtigt at se barnets drive og understøtte det. Begge dele skal gå hånd i hånd for at fremme barnets trivsel på bedste vis!

Du gør det SÅ godt!

En generator kvinde, som er gift med en projector mand

“Human Design er et fedt værktøj til at fostå sig selv og ens handlemønstre – og det samme gælder for ens partner. Min mand og jeg gennem Human Design fået en bedre forståelse for, hvorfor vi gør, som vi gør, og hvordan vi er som personer, og det har faktisk fjernet en del frustrationer og givet os hjælp til bedre at kunne sætte ord på vores individuelle behov.”

Coachingsessioner:

Luise

Nu har jeg været ved Nanna 4 gange, og jeg følte mig med det samme velkommen fra første øjeblik, jeg trådte ind ad døren. 

Jeg kom med nogle personlige problemer, og allerede efter første besøg fik Nanna mig til at se tingene på en anden måde og jeg kunne mærke en forskel på mig selv, hvordan jeg så mit problem og hvordan jeg skulle finde en løsning.

Måden Nanna får spurgt ind til ting og problemer får virkelig en til at tænke på en ny måde og så sat ord på problemerne. 

Jeg var vild med, at jeg fik nogle opgaver med hjem, som også fik mig til at reflektere over tingene, når jeg gik ud af døren. 

Jeg er nok en person, der bare har brug for, at der lige en gang imellem bliver sat ord på problemerne, og de lige bliver sat i system – det er også derfor at jeg fortsætter. 

Nanna er en åben og varm person og gør også man føler sig tryg ved selv at være åben og ærlig.

 

Stine

“Du skubbede kærligt og så sagde du nogle ting som gjorde mig så tryg og rolig. Det med at være på vej af den rigtige vej, uden at vide hvorhen, men at stole på at det er den rigtige.

Du var nærværende, omsorgsfuld og empatisk. Og så udviste du enorm stor tillid.

Da jeg gik ind af din dør blæste og regnede det, og det var et rigtigt møgvejr. Da jeg gik ud skinnede solen fra en næsten skyfri himmel. Det var så magisk!

Efter min coaching session med Nanna fik jeg en følelse af ro, afklarethed, energi og tro på fremtiden. Det er fantastisk at møde sådan en som dig. Tak.”

 

doTERRA essentielle olier

Kvindelig klient:

“Olien FORGIVE bruger jeg dagligt, da den hjælper mig til ikke at fare op og til at være en smule mere tålmodig. Men gør at jeg har et mere overskud til at rumme andre.

CONSOLE har også været en stor hjælp under min stress periode. Når nogen har sagt noget, som jeg lige blev ked af og ikke helt kunne rumme, så gik jeg ud på badeværelset og smurte lidt på og så kunne jeg igen. Andre gange har den hjulpet mig til virkelig at få grædt igennem.

Derudover kan jeg anbefale at bruge TEA TREE olien. Den bruger både min datter på 14 år og jeg næsten dagligt, så vi ikke bliver påvirket af andres humør, når vi er sammen med andre mennesker. En dråbe i hver albue bøjning, og så afsted. 

Jeg har altid haft udfordringer med min mave, og da jeg blev sygemeldt med stress og ikke måtte bevæge mig så meget, var jeg bekymret for hvordan mine mave ville reagere. Men jeg har brugt olien ZENGST hver eneste dag og jeg har ikke haft en eneste dag hvor min mave har været gået i stå.

Kosttilskud fra doTERRA

Camilla:

“Start på kosttilskuddene LifeLongVitality, Deep Blue og Mito2max har gjort følgende for mig:


• Angsten er næsten helt væk efter jeg begyndte med LLV.
• Energien har fået et kæmpe skub.
• Livsglæden er bare blevet så tydelig.
• Humøret er blevet bedre.
• Overskud er blevet bedre.
• Smerter er betydeligt reduceret.
• Hovedpinen kommer kun når jeg er i pressede situationer. Før havde jeg hovedpine hver dag.
• Skyen over hovedet er væk.
• Jeg ser mere klart.


Det lyder som små ting, men det er hele min hverdag, der er forandret til at være meget, meget lettere. Ydermere vil jeg lige tilføje at mange har kommenteret min udstråling/ aura/ energi som noget positivt. Det har jeg ikke lige lagt mærke til før, men 4 personer har sagt det direkte til mig i denne måned. Er det ikke vildt? Jeg siger dig bare tak. Du har vist mig så meget.

doTERRA essentielle olier

Dorthe:

“FLOOM – blandingen med olierne Frankincense, Lemon, On Guard, Oregano og Melaleuca (Tea Tree) bliver altid brugt herhjemme, når der er influenza, kriller i halsen eller anden virus undervejs. Da vi er oppe i alderen, er der homonelt sket ændringer i vores kroppe. Vores største organ, er vores hud, og den har fået det 1000 gange bedre med kosttilskuddene LLV (LifeLongVitality). Gammelmandsvorter er forsvundet, eksem er borte, heksehår på hagen er meget mindre og næsten borte. For os er det meget vigtig, at have en sund og god tarmflora, og også her har kosttilskuddene LLV (LifeLongVitality) hjulpet os med en bedre naturlig afføring. Jeg blev nødt til at overbevise min indre kritiker og holdt pause med LLV i godt i 3 mdr. men der gik ikke lang tid før der kom en reaktion fra huden og maven, så nu spiser jeg LLV igen. Mine børn og børnebørn efterspørger olierne og ringer når ”bedste” skal hjælpe med olier til fx forkølelse, indre ro, roligere søvn, Night terror. Jeg kunne blive ved, men olierne er en naturlig del af vores hverdag. Alt dette har bevirket, at vi ikke har brugt kemisk medicin, siden olierne kom ind i vores liv.

 

Æteriske olier fra doTERRA har været med til at gøre en forskel i vores familie. DDR Prime har støttet min stressede hjerne, der på et tidspunkt var så træt, at jeg ikke kunne se TV, læse i en bog m.m. Jeg er i dag så meget på toppen, at jeg igen kan arbejde, som leder.

Neural Reset Therapy (NRT)

Aksel:

“I sommeren 2020 fik jeg som 63 årig alvorlige problemer med mine arme og hænder (særlig venstre). Jeg mistede kraft og styrke og så i ånden at jeg måtte lade mig pensionere. Da jeg er musiker og spiller både klaver, orgel og guitar og lever af det var jeg langt nede. 

Heldigvis henvendte jeg mig til Nanna der anvendte NRT på mig samt massage. Hun stabiliserede mig og gjorde at jeg nu efter godt 3 år stadig kan overkomme mine jobs fuldt ud. Jeg får behandling 1 gang om måneden. Det har gjort mig godt og givet styrke tilbage i hænder og over – og underarme.

Cupping

Dorthe:

“Prøvede cupping for første gang, og det er bestemt ikke sidste gang. En utrolig god oplevelse, Nanna er god til hele tiden, at fortælle hvad hun er i gang med, og spørger også ind til hvordan det føles. Virkningen har været fantastisk. De første par dage oplevede jeg en frihed i min nakke, skulder og mindre hovedpine. Fra lænd og ud i benene, mindre smerter.

 

Alt i alt en krop mere i balance. 

Essensreadings

Sandra:

“Tak for i går. Det var dejligt at blive mindet om hvad jeg endeligt godt viste helt inden i, Det havde jeg glemt her i dagligdagenes travlhed. Det har i hvert fald sat en masse tanker i gang og nu må jeg mærke mere efter, hvad der virker rigtigt for mig frem over.

Af ♥ Tak

doTERRA & Human Design/Essens reading

Henning:

Jeg startede i slutningen af 2021 med forskellige olier til mig selv. Blandt andet til noget uforløst sorg og andre ting, som jeg måtte give slip på, for at være klar til mit nye jeg.

I starten af januar tog jeg fat i Nanna igen, der skulle ske noget, jeg har i mange år haft en fornemmelse af, at jeg manglede noget.

Vi blev enige om en Human Design/Essens reading, – jeg har brugt Nanna til behandlinger i de senere år, så det var et simpelt valg.

I readingen sagde Nanna rigtig mange ting som passede perfekt, men også mange ting som lige skulle vendes, som brikker til et puslespil, men så alligevel passede perfekte og fyldte nogen af de huller, der manglede en brik. Og en væsentlig ting hun sagde flere gange – jeg skulle hjælpe andre, med det jeg har at give. Jeg var dog stadig i tvivl søgte flere svar og blev bekræftet i det.

Nanna havde ret – Jeg skulle hjælpe andre. Jeg har i februar købt en massage briks, læst op på en masse, og er ved at kigge på kurser og meget mere. For fjorten dage siden skrev Nanna til mig angående olierne om jeg ville mere, jeg var tøvende, men efter et døgn var jeg klar og jeg er nu en del af dōTERRA s olie formidlere. Ikke nok med det, så kommer her en lille fortælling om min sidste, eller for den sags skyld den første uge, med olierne.

  1. Jeg har i længere tid vågnet med ondt og knækkende kæbe – 3 dage med oregano og problemet er forsvundet.
  2. Jeg fik halsbetændelse i starten af ugen – rensede selv mandler og har behandlet med LEMON, og i dag er det næsten væk, uden medicin.
  3. Min nattesøvn har ikke været optimal – men takket være diffuser med lavendel og copaiba har jeg sovet dybt og fast.
  4. Jeg blev følelsesmæssigt meget udfordret i starten af ugen – men ingen panik, CONSOLE reddede mig igen.
  5. Til aften løb jeg 8,4 kilometer på trods af halsen, plejer at løbe max. 6 – Tak til olien det hedder MOTIVATE.

Efter modtagelse af min olier har jeg brugt dem flittigt på mig selv og mine børn. Så endnu engang tak Nanna for din hjælp og din guidance.

 

Michael:
“Jeg har søgt så længe jeg kan huske efter hvem jeg er og hvorfor jeg reagerer/agerer, som jeg nu gør. Mine BodyRestart behandlinger og samtaler med Nanna har vist, at det er nemt at tale med dig på grund af dit nærvær og ægte interesse i det menneske, som du sidder overfor eller som du har under kærlig behandling (BodyRestart). Især den session vi havde med min Essens reading med Human Design og numerologi – der faldt der godt nok nogle ting på plgads for mig. Mange ting vidste jeg godt i forvejen, men det at få det præciseret og genkendt på alle de måder og situationer, som man har været udsat for gennem mit liv, – især den situation jeg stod i lige på det tidspunkt har gjort at jeg stoppede op: Er det der her du vil på de vilkår? Nej for havde tabt mig selv og er nu godt i gang med at finde tilbage til mig. Bruger også olier fra doTERRA på livet løs, som hjælper mig meget i processen. Stort og kærligt tak til Nanna.

Jeg har kendt Nanna i mange år og har været med på sidelinien i hendes “forvandling”. Wow en vild og fantastisk rejse, som har inspireret og også ofte puffet til mig personligt! 

Nu har jeg så for første gang være i Nannas kyndige og kærlige “hænder” – jeg har fået min essens og mine væksttemaer, og et par bestemte men kærlige puf fremad undervejs! Det er så spændende, skræmmende og hjælpsom på mange måder – jeg er glad, fyld op med fornyet gåpåmod og også lidt overvældet! 

 

Jeg har det hele på papir og er glad for, at jeg kan læse det igen og igen, når tvivlen eller de gamle mønstre popper op ind imellem… 

 

Jeg er ikke færdig med at bruge Nannas guidning, hun gør en stor forskel i mit mindset og for mig som person. 

 

Tak for dig Nanna ♥

Gitte Hansen

Gitte's klinik, Nybøl Essensreading

Essensreadings med Human Design og numerologi er noget af det bedste JEG har gjort for min egen skyld i lang tid.

Det du gav mig med i bagagen, for lidt over en måned siden, har siden fyldt min hverdag med glæde og nysgerrighed.

Jeg har forladt mine trygge rammer og har sat kurs mod det uvisse, på den gode måde.

Nye udfordringer og spændende tiltag venter.

Jeg vil til enhver tid anbefale dine readings til andre, som kunne have brug for svar.

Nanna er altid velforberedt og grundig i alt hvad hun gør, om det er behandlinger, readings eller oliesamtaler.

En af de mest inspirerende mennesker jeg omgiver mig med for tiden.

Tak for dig!                                                                                                                    

Henning Andresen

Essensreading med Human Design

"Hej Nanna. Har totalt glemt at melde tilbage. Det virkede. Havde det meget bedre efter 3-4 dage – og nu mærker jeg ingenting! " Claes ifm. skuldersmerter

Udtalelser fra virksomheder jeg samarbejder med

Kan kun give mine bedste anbefalinger til Visionary About Life. Som arbejdsgiver har jeg efterhånden sendt nogle stykker af mine ansatte til Nanna, med den ene eller anden skavank (som håndværker nu engang får). Nanna har med et par behandlinger hjulpet stort set dem alle, og dermed sparet os for sygedage.

Også på egen krop, har jeg mærket Nannas kyndige hænder.

Tak til Visionary About Life / Nanna

Betina Nissen

EL-CENTRUM

Et godt værktøj som har fået en fast plads i min ”kontor” værktøjskasse, jeg vil uden tvivl bruge essenslæsninger fremadrettet til samtaler og ikke mindst til brug ved fremtidige ansættelser. Læsningerne giver mig et klart syn på, hvad det er for en person jeg sidder overfor, om vedkommende mand eller kvinde er den person som jeg søger og hvad jeg kan forvente af personen.

Der er mange facetter og typer af mennesker, og vi er alle unikke på hver vores måde, vi har alle vores geni zoner, som kommer frem i lyset ved brug af essenslæsning, men det kræver ofte mod fra personen selv også at ville gå den vej!

Jeg, som arbejdsgiver er blevet klogere på, hvorfor mit personale gør og kan det de kan, samt et bedre syn på hvem de egentlig er, og ikke mindst hvad de mere kan og måske også gerne mere vil, bare de lige får et lille venligt skub. Der er mange potentialer i os alle og vi har mange sider, som bør og kan bruges mere konstruktivt. Det kan essenslæsning, hvis du vil det, det er min erfaring!’

Lars Paulsen

Skriver Tønder A/S

Kontaktinformation

E-MAIL

kontakt@visionaryaboutlife.dk

TELEFON

+45 26 52 76 26

KLINIK

Kongevej 39, 6270 Tønder

Kontakt mig, så finder vi en aftale som passer til jeres virksomhed.

Mandag: 08.30-16.00

Tirsdag: 08.30-16.00
Onsdag: Åben efter aftale
Torsdag: 08.30-15.00
Fredag: 08.30-14.00

Bestil tid online – KLIK HER for at booke din tid via Planway. Jeg kan også kontaktes via e-mail, sms eller ring til mig.

Jeg tilbyder aften og weekendbehandlinger efter aftale. Aften- og weekendtillæg må dog påregnes.