Styrk trivslen hos dine ansatte

Ønsker du mere trivsel på arbejdspladsen?

BodyRestart behandlinger

I vores travle hverdag stilles der store krav til medarbejderne. De skal præstere mere og mere, og mange medarbejdere føler (heldigvis) også et stort ansvar for den virksomhed, som de arbejder for. Travlhed og måske manglende pauser kan medføre muskelspændinger, hovedpine og måske manglende koncentration. Humøret og overskuddet daler og i nogle tilfælde ender det måske endda med en eller flere sygedage.

BodyRestart behandlinger kan forebygge smerter og dæmpe eller helt fjerne de eksisterende smerter.

 

Ofte drejer det sig om følgende typer af smerter:

  • Ondt i nakken – hovedpine
  • Skuldersmerter
  • Ondt omkring skulderbladet
  • Smerter i lænd/ryg

Undersøgelser har vist at kropsbehandlinger giver forskellige former for respons:

  • Stimulerer immunsystemet
  • Mindsker spændinger
  • Mindsker stress
  • Giver bedre søvn
Coaching

Som noget nyt tilbyder jeg også coaching til virksomheder. Det skal lige nævnes, at jeg er under uddannelse til coach. Ønsker du derfor at støtte en eller flere af dine medarbejdere til at opnå mere glæde og tilfredshed i livet, ville jeg elske at guide dem på vej.

 

Forudsætningen for et højt udbytte er medarbejderens vilje til forandring og modet til at være ærlig. Jeg er god at tale med, og jeg er nysgerrig på de mennesker, som jeg møder på min vej. Jeg ved, at alle besidder et stort potentiale, og jeg elsker at få den enkelte til at indse det. Coachingsessioner foregår fysisk i min klinik, online eller på arbejdspladsen efter nærmere aftale.

Virksomhedsaftale – hjælp dine medarbejdere på flere områder:

Essensreadings af medarbejdere.

Skal du til at afholde  personlige udviklingssamtaler med dine medarbejdere og vil du klædes på og gå et skridt dybere ift. at se, hvad den enkelte medarbejder kommer med af energitype, potentialer og udfordringer, så er essensreadings et fedt forholdsvis holistisk værktøj. Jeg bruger Human Design og numerologi til at spore mig ind på dine medarbejdere. Det kræver selvfølgelig medarbejderens samtykke.

Med en essensreading finder du bl.a. ud af, om den enkelte vil egne sig til ledelsesmæssigt ansvar, men måske holder sig tilbage pga. lavt selvværd. Nogle medarbejdere skal jo skubbes lidt inden de anerkender egne evner. Ved hjælp af essensreadings får du her muligheden for at åbne dem op og faktisk afholde en personlig samtale med værdi og dybde.

NanaSofia_kontakt-erhverv

Kontaktinformation

E-MAIL

kontakt@visionaryaboutlife.dk

TELEFON

+45 26 52 76 26

KLINIK

Kongevej 39, 6270 Tønder

Kontakt mig, så finder vi en aftale som passer til jeres virksomhed.

Mandag: 08.30-16.00

Tirsdag: 08.30-16.00
Onsdag: Åben efter aftale
Torsdag: 08.30-15.00
Fredag: 08.30-14.00

 

Bestil tid online – KLIK HER. Jeg kan også kontaktes via e-mail, sms eller ring til mig.

Jeg tilbyder aften og weekendbehandlinger efter aftale. Aften- og weekendtillæg må dog påregnes.

 

KLIK HER for at booke din tid.

”Kan kun give mine bedste anbefalinger til Visionary About Life. Som arbejdsgiver har jeg efterhånden sendt nogle stykker af mine ansatte til Nanna, med den ene eller anden skavank (som håndværker nu engang får). Nanna har med et par behandlinger hjulpet stort set dem alle, og dermed sparet os for sygedage. Også på egen krop, har jeg mærket Nannas kyndige hænder. Tak til Visionary About Life / Nanna” EL-CENTRUM

⭐⭐⭐⭐⭐ fem ud af fem stjerner herfra El-Centrum

Betina Nissen

Medindehaver El-Centrum ApS