Sessioner & Behandlinger

Coaching Session

Som coach ønsker jeg at støtte og hjælpe dig til at skabe og leve det liv, du drømmer om. Samtalen er professionel og vi taler om det, der forhindrer dig i at opnå dine mål. Forudsætningen for et højt udbytte er din vilje til forandring og modet til at være ærlig. Jeg er god at tale med, og jeg er nysgerrig på dig og dit liv. Jeg ved, at du besidder et stort potentiale og elsker at få dig til at indse det.

Coachingsessioner foregår fysisk i min klinik eller online via zoom.

Varighed ca. 55 min

Fra 500 kr.

Essensreadings med Human Design og numerologi - mød dit inderste jeg.

Med en Essensreading kommer du til at kende dig selv i dybden! Lever du et autentisk liv, hvor du er loyal overfor dig selv? 

Via Human Design finder du ud af din energitype, hvad den står for, og hvordan du kan leve efter den. Du får oplyst, hvordan du tager energetisk korrekte beslutninger, og hvilke følelser der kommer i spil alt efter om du lever dit design eller ej.  Vi dykker endvidere ned i din numerologiske essens dvs. din fødselsdato og – år. Her får du kendskab til energierne bag tallene, herunder bl.a livsformål, potentialer og tilbagevendende temaer i dit liv. Bemærk at hvis vinklen med Human Design skal på, skal du vide dit eksakte fødselstidspunkt og – by. Ovenstående dybdegående indsigt har været en gamechanger for mange.

Sessionen foregår personligt i min klinik eller online via zoom.

Varighed ca. 75 min.

Fra 1925 kr

Numeroskop readings

Numerologi er den oldgamle læren om tal og deres indvirkning på os mennesker og vores liv. Numeroskopet er et billede af dit energifelt, som skabes af din fødselsdato og dine CPR registrerede navne. Vi taler bl.a om hvilke temaer, mønstre og hvilken adfærd, der ofte viser sig hos dig mhp. at skabe bevidsthed, så du kan justere og optimere. En numerskop læsning er altså et bevidsthedsværktøj til at lære sig selv bedre at kende.

Sessionen foregår personligt i min klinik eller online via zoom

Varighed ca. 60 min

Fra 1125 kr

Essentielle olier fra doTERRA

De essentielle olier fra doTERRA er 100% ren natur på flaske. Olierne er fra planter, blomster, træer og frugter, som er nænsomt destilleret, og hver især indeholder de deres egen unikke sammensætning. Olierne er derfor terapeutiske og virker via vores limbiske system (center for følelser og sanseindtryk),som ordløs terapi. Læs evt. mere her på min side hos doTERRA.

Samtalen foregår personligt i min klinik eller online via zoom.

Varighed ca. 30 min

BodyRestart Behandlinger

I mine kropsterapeutiske behandlinger bruger jeg forskellige behandlingsformer, herunder bl.a. BodyRestart Kropsterapi, som udspringer af den pulserende behandlingsform Body SDS. Jeg bruger ligeledes Neural Reset Therapy (NRT), som er en usædvanlig hurtig og effektiv behandlingsform, som sjældent gør ondt på dig. Du deltager aktivt ifm brugen af NRT ved at yde let modstand i de forskellige ‘resets’. Jeg bruger også almindelig sportsmassage. Cupping er også en behandlingsform, som jeg er ret glad for. Jeg blander altså ofte de forskellige behandlingsformer og tilpasser dem dine behov.

 

Varighed ml. 30 min – 75 min.

 

Fra 320 kr.

Cupping Terapi

Cupperne skal sidde på området i ca. 15 minutter, inden de fjernes igen. Behandlingen vil formentlig medføre nogle tydelige mærker, hvilket skyldes at blodet kommer op til overfladen af huden. Det er dog helt ufarligt og forsvinder igen efter ca. en uge. Cupping kan blandt andet hjælpe mod hovedpine/migræne, muskelspændinger i nakke, skuldre, ryg og ben. De fleste mærker lindring med det samme eller dagen efter.

Varighed ca. 30 min

Fra 320 kr.

Åbningstider & tidsbestilling

Mandag og tirsdag: 8.30-16.00
Onsdag: Åbent efter aftale
Torsdag: 10.00-17.00
Fredag: 8.30-14.00

Bestil tid online – se nedenfor eller via app’en Volour. Jeg kan også kontaktes via email, sms eller ring til mig. Tlf. 26 52 76 26
Email: kontakt@visionaryaboutlife.dk

Jeg tilbyder aften og weekendbehandlinger efter aftale.
Aften- og weekendtillæg må dog påregnes. 

Uddannelser og kurser

Udtalelser

Blog

Virksomhedsaftale